21 Temmuz 2008 Pazartesi

yalniz,üzgün,düsünceli,kötü.ama gececek.


sen uyurken ben renkleri düsündüm.Kücükken yedigim sari erikleri hani en büyügünü sona saklamistim ve icinden kurt cikmisti.rengi cok güzeldi,aldatici.simdi ben mutsuz seyler düsünüyorum.sen uyumuyorsun üstelik.cok yalniz oldugumu hergün defalarca düsünüyorum.sonra benim minik tatli kizim geliyor aklima mutsuz oldugumu bile söyleyemiyorum onu düsününce sanki haksizlik ediyormusum gibi geliyor gercek mutsuzluga.ama bugün hic iyi degilim ben.bugün kalbim cok yalniz,icimdeki kurt mesaide.üstelik kardesimi cok özledim,arzuyu cok özledim,annemi cok özledim.gözümdeki yas akmak icin her firsati degerlendiriyor.sabah serraya benim annem güzel annem sarkisini söylerken bile agladim.acaba bunca hasrete deger mi diye düsündüm sonra,ne kadar kötü ...cok kötü.

7 yorum:

Nakhar dedi ki...

hayatta ve yaşıyorlarsa bir telefonla içindek özlemi kısa ir süre için dindirebilirsin belki bu kadar üzülmeye gerek yoktur...

hem bebeklerin psikolojisi ve algıları herşeye açık olduğundan mutsuzluğunuzun sütünüzle beraber ona geçmesine sebebiyet verirsiniz...

siz yoksunuz artık belki yıllarca da olmayacaksınız bebeğiniz var sadece ve onun için mutsuzluğunuzu dindirmeniz gerek... birazcık da olsa... anne kadar güçlü bir canlı daha görmedim henüz...

sevgiler :)

Adsız dedi ki...

ben senin güçsüz bazı gerceklerden kacan,bencilce davranıp üzülmemek için sürekli tüyen o aptal kardeşinim...
Ben cok şanslıyım ki sizlere sahibim sen benim ablamsın!Her zaman özenırım sana,ruhuna,kalbine hayranımdır.Sendeki yürek cok büyük içindeki cıkarsız sevginin ucu bucagı yok abla...
ve sen süper bi ablaydın şimdide süper bi annesin...
Üzülme lütfen yanlız olduğunu düşünme, acıtıyo senin üzgün oldugunu bilmek ve yanında olamamak...cok boktan...
Seni cok seviyorum ablacıgım o kucuk sevımlı kıza sarıl herseyın ustesınden gelicegını bılıyorum...

svg dedi ki...

Renkler hep şaşırtıyor bizleri. Küçükken eriği gösterip sarı diyorlar mesela,bizde inanıyoruz ama sonra fark ediyoruz ki aslında sarının türlü türlü çeşitleri varmış.Sonra diyorlarki işte hayat böyle birşey..

acaba bunca hasrete değer mi diye düşünmemek gerek, çünkü öyle hissediyorum ki seni oraya götüren kalbin ve kalbin bu sorunun cevabını ta en başında verdi!
Annemiz,kardeşimiz,arkadaşımız hep bizimle aslında. Her halimizde yanımızda ve bu işin en güzel yanı ne kadar zaman için nereye gidersek gidelim geri dönüşümüzde aynı yerde,aynı şefkatle karşılıyorlar bizi. O yüzden korkmadan önce yüreğimizi,aşkımızı doldurmamız gerek. Peşine düştüklerimizi sonuna kadar yaşayalım ki aklımız kalmasın. İçindeyken fark etmesekte,çok acıtıyor bıraktıklarımız ve bizi bırakanlar..
Hem Serra'ya sarıl sen.. Sen anneysen oda çocuğun ama.. Oda sana minicik elleriyle,kocaman yüreğiyle destek olsun.. Seni çok seven ve senden ayrı kaldığında pişirdiğin yemekleri çok özleyecek olan bir miniminiciğin var senin:)

Yalnızız,üzgünüz,düşünceliyiz ama hepsi geçecek!
Sevgi:)

Secil Y. dedi ki...

Tesekkürler, Nakhar.
Anne kendine geldi,gücünü topladi, yavrusuna mutlu süt veriyor.
Sevgiler.

Secil Y. dedi ki...

Kardesim,canimin ici;
iyiyim ben arada bir oluyor iste.Seni cok cok seviyorum minik yegenine senin icinde sariliyorum teyzelerin en tatlisi.Biz iyiyiz sende hep iyi ol.

Secil Y. dedi ki...

Ah butterfly,bu büyükler cok yalanlar söylediler bize.Ama olsun cocukken yalan ihtiyacimiz vardi gercekten yoksa kafamiz erkenden karisiverirdi.
Ben seninde dedigin gibi serraya sariliyorum ve oda bana destek oluyor minik elleri ve kocaman yüregiyle.Zaman bir zaman kötü oluyor ,bIR zaman iyi ben serraya sarilirken unutuyorum kötüleri.Arada bir yokluyor iste bu hüzün severiz ya birbirizi ondan birazda.
Serranin bebek kokusuyla öpüyoruz seni kocaman ikimizde.
Sevgiler, oda kocaman.

Cafe Gusto dedi ki...

O şarkıda bende ağlardım artık Ege de ağlıyor söyleme onu bana kötü şeyler hatırlatıyor diyor...Haberlerinizi aldım..sevgiler...