18 Aralık 2007 Salı

uyusunda büyüsün (mü)?


kücük tatli böcegim, yigitim,

o günlerde biz ,cok derinde baslayip gözlerimizdeki isiga dek dokunan bir aciyla basetmeye calisiyorduk. Attigimiz her adimdan hesap sorar olmustuk ve kiymetini bilir.Buruk yesil gölgeli bu hastane bahcesinde gözlerimizi kacirmak istedigimiz ne cok sey vardi.Herseye ragmen hayatin devam ettigini gösteren enerjin kisa bir mola vermisti bu abinin yasindan hep daha yorgun olacak omuzlarinda dünyanin en güzel uykusuna daldiginda sen.

Seni bu karede görmek benim icin hayatin bir özeti olacak hep.Bu hastane bahcesi unutulamayacaklarin arasinda takilip kalmisken hafizama sen bana hep hadi diyeceksin, o kadar da kötü olmadigini hatirlatacaksin uykunun kollarindaki sevimliliginle.Cok yasa ,mutlu yasa sen emi?

5 yorum:

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Açalya dedi ki...

merhaba kitty wu,
ben sana daha once ugradim mi? sanirim evet ama cok uzun zaman olmali, yada sen bana ugradin...neyse ama geldim yine bak, ve ilk sayfayi yani su hastanede horlayan kadinla birlikte kaldigin geceyi anlattigin yazi dahil okusum hepsini ama hep gozlerim dolarak ve sana karsi boyle icimde sicacik bir sevgiyle. Once sana kolay ve sorunsuz bir hamilelik ve dogum diliyorum canim benim.
Sonra da yukaridaki minik oglan cocugu kim, yegenin mi? canim ya nasil da tatli tatli uyuyor, hasta demek kiyamam ben ona yavruuuum. Umarim kotu birey degildir bak burada beni aglatma ya! gecicek di mi? yani oksuruyo, burnu tikali falan sadece ve annesi doktora goturmus di mi? ay oyle de, o kadarcik yani. Oyle bir yazmissin ki, ben burda koyverdim valla agladim...manyak miyim ne! gecmis olsun ayyyy baska yazamiycam üüüüühüüüü.

Cafe Gusto dedi ki...

Seçilciğim nasıl gidiyor diye bakmak istedim.Yeni birşeyler eklememişsin.Umarım herşey yolundadır.İlker'e selamlar...

Adsız dedi ki...

uyusunda büyüsün daha yaşacak güzel günler var onlarıda görsün :)

Secil Y. dedi ki...

merhaba acalya,
uzun zamandir tasinma dolayisiyla internetsiz oldugumuzdan ancak okuyabildim yazdiklarini.cok tatlisin öncelikle,ben sana gelmistim daha önce dante karnindayken onunla cok konusuyormuydun diye abuk bir soru sormustum icimdeki vicdan safsatalarindan olsa gerek kizimla az konustugumu düsünerekten.
Minik oglan cocugu türkiyeden hem komsumuzun yavrusu hemde akrabamiz oluyor.ama üzülme acalyacim hasta degil aslinda ben o yaziyi ziyaretinde oldugumuz kuzenim icin yazmistim.minik yigit oraciklarda öyle kosturup dururken ve iki kere kafasini kirma tehlikesi atlattiktan sonra sonunda uyumusken cekilmis fotografinin bana hatirlattiklari yazdiklarim.kendisi turp gibi saglam masallah.üzüntümüzün asil sebebi trafik kazasi geciren kuzenimdi.onuda anlatmicam simdi, sen onada aglarsin hatta bende tekrar tekrar aglarim.
üzülmeyelim ,mutlu olalim bak ben yakinda dogurucam 39. haftaya girdik bugün.bizim kuzunun heran ben geldim diyebilir.
seni üzdügüm icin kusura bakma ama kendine ve danteye cok iyi bak.
sevgiler,kocaman.