15 Haziran 2007 Cuma

HA(pi)STANE

Karnim cok agridi,sinirlerim cok bozuldu,öküs gibi agladim,kivrandim.Ilkerle kavga ettim,ayrilmaya karar verdim.Sonra Ilker beni doktora götürdü,doktor calismiyordu.Diger doktoru bulmaya calistik ,bulamadik.Bir baskasini bulduk ama o da calismiyordu.Hastaneye gittik.Kivranarak muayene oldum ,hersey yolundaydi.O zaman bu agri neydi?
Beni yatirdilar,serum verdiler. Agri artik geciyordu.Kan aldilar.Uyumak istedim sonrada eve gitmek.Izin vermediler,beni zorla hastanede yatirdilar.Ilker bütün gün yanimdaydi ama disari ciktiginda doktorlar ve hemsireler geldi gece eve gidemeyecegimi söylediler. Yarin kursa gidicem gitmem gerek iyiyim ben dedim ,olmaz dediler.Hep Ilker yanimda yokken geldiler,söylediklerinin cogunu anlamadim.Kacip eve gelmeyi düsündüm,kalmam cok sacmaydi.Her ay orda mi kalicaktim,kacmakda kararliydim.
Ilker ve arkadasi kalmam icin ikna ettiler. Cok kizdim,neden zorla burda kaliyordum. Sonra yemek geldi ben yemedim, Ilker zorla biraz yedirtti,sonra karnim yine cok agrimaya basladi. Hemsire geldi,baska ilac veremeyiz zaten cok güclü bir ilac verilmis dedi. Ben mizirdandim dayanamadi fitil verdi .Umrumda degildi yeterki karnim agrimasindi.
Ilker gece on gibi gitti,cok zor gitti.Eve gidince aglayacagini düsündüm,o gidince cok üzüldüm.Konussa bile anlamayacagim bir yabanciyla ayni odada ve benim dilimi konusan kimsenin olmadigi bir hastanede kendimi berbat hissettim.Ilker aradi aglamakliydi,sakin aglama o zaman bende aglarim dedim.Uyumaya calistim,kadin cok horluyordu.Arada öksürerek onu rahatsiz ettim ve horlamasini kesebildim kisa araliklarla ve uyudum.Sonra uyandim sabah olmustur diye sevinerek,saat daha ikiydi.
Yine uyudum ,yine uyandim. Sabah altida Ilkeri aradim,yoldaydi.On dakika sonra yanimda oldu,onu cok sevdim,ayrilmakdan vazgecmistim emin oldum.Ilkerle disari ciktim,doktoru bekledim.Uzun sürdü, sonunda geldi. Türkdü . Türkce konusabilirmiyiz dedim,buyur dedi. Uyuzdu ama eve gidebilirsin dedi gerisi mühim degildi.
Eve geldik.Mutlu oldum,cay ictim.

5 yorum:

teyzenteyfik dedi ki...

canim oyun oynamak istemiyo hic :( cok tesekkürler ilgin icin, düsündügünü bilmek ne güzel.

Gecmis olsun sana.

Secil Y. dedi ki...

Sagol,sende iyi ol.
sevgiler...

Adsız dedi ki...

:(
mutlu değilmisin sen orda
off ablam off
seni cok seviyoruz biz keşke yakınımızda olsaydın
ama mutlu olacagına ınandıgım ıcın ıcım rahat ne kadar uzakta olsanda mutlu oldugun ıcın dayanılıyo yada biz yanılıyozmu yoksa sen rahat degılmısın orda

Adsız dedi ki...

Geçmiş olsun...

teyzenteyfik dedi ki...

pist!
napiyon bakim sen oralarda?
Anlat bize de birazcik.

:)