2 Mart 2007 Cuma

ayrılık ateşten bir ok

Bugünlerde ne yapsam tadı tuzu olmayan günleri tüketmeye çalısıyorum daha çok.Ve bugünler tüketmekle bitmiyor. Sanki hergün bitermiş gibi yaparken peşine aslında daha fazlası ekleniyor.Ben tüketmeye çalıştıkça çoğalıyor sanki.Düşününce diyorum ki yanlış yapıyosun tadını çıkar,boşa harcama olağanmış gibi davran, beklemek ve tüketmek fikrini aklından çıkar ve öyle yaşa.Ama yok.Tadı yok.Sanki bir boşluk var içimde ve o boşlukdan akıp gidiyor aldığım nefesin yarısı.aAklım ve bedenim anlaşamıyorlar hangi koşullarda yaşamaları gerektiği konusunda.Ruhumu hiç konuşmasak daha iyi.Beklemekden yoruldum.Elimden hiçbirşey gelmemesinden çok yoruldum.

Ve bu durumda ayrılığın ateşten okunu saplamak istiyorum bir ülkenin tam yüreğine.Gereken herkese dokunsun orda acıtsın.Uğraştırmasın beni yasalar,kurallar sistem,kişiler.Alın size ok.Batırın.

2 yorum:

teyzenteyfik dedi ki...

:(
Bu haller ne zor hallerdir.
Ama gecer.
Ama sonra yine gelir.
Ama sonra yine gecer.
Ama sonra daha yakici bir sekilde tekrar gelir.
Ama sonra yine cikar gider.

Secil Y. dedi ki...

teyzenteyfik,
doğrudur ,zor hallerdir.bende cok var bunlardan.Çeşit çeşit...

ama sanırım hayat böyle birşey.Bu hallerin gelmesi ,gitmesi, sonra güçlenerek gelmesi ,yine gitmesi derken yıllar geçecek.sanıyorum önemli olan bu gel-git anlarında doğru yolda olduğunu hissedebilmek.doğru kişi(ler),doğru duygular.....

buarada cok sevindim sevgili teyzenteyfik burda seni görünce.yine beklerim ,hep beklerim.sevgiler