29 Ekim 2010 Cuma





Elbette is yok diye küsmüs degilim hayata...Sadece calismaliyim buna ruhen de ihtiyacim var.Kendi cabamla kazanacagim paraya ihtiyacim var.Evden uzakta gecirecegim bir kac saate.Yeniden kendime güvenmeye ihtiyacim var.Ne is yapacagimi düsünmüyorum bile.Restorasyon okumus biri olarak bizim memlekette sürünmem cok dogal degil miydi sanki?Burada o bile yok.Kör sagir dilsiz ayarindayim suanda.Ama olsun ne is olsa yapip kapali kapilari bir yerinden aralayacagim.O kadar umutluyum ki kendimden.

33 yasinda ve hala umutlu.Yeterince iyi bence...





2 yorum:

Anne ve Bebisi dedi ki...

Aslinda kendi alaninda, restorasyon alaninda Avusturya'da daha cok sansin olmaz mi? Tabi once Almanca diyecekler o ayri :)

Umudunu tabi ki yitirme. Bu konularda, ya4 sebebiyle umutsuzluga kapilanlara, gec oldugunu dusunenlere benim hep soyledigim bir sey vardir, ya 90 ya da 100 yasina kadar yasayacaksan! Onunde upuzuun bir 60-70 senen varsa :)) Yani, asla gec degil :)) Simdi baslasan, 1-2 yil icinde almancani cok iyi seviyeye getirebilirsin. Ama seni cok cok iyi anliyorum. Serra'yi nereye birakacaksin, ders nasil calisacaksin? Ben ehliyet icin teori testine aylarca, ise gidip gelirken metroda calistim. Calismadigim gunler evde imkan yok calismaya, calistigim zamanlar yorgunluktan bayiliyorum.. Tek uygun zaman sabah ve aksamlari metroda birer saatti. Normalden uzun zamanimi aldi ama 50'de 49 dogru cevapla gectim :) Serra'yi bir krese verebilsen ve o saatlerde kursa gidebilsen? Ya da burada kursa gitmek isteyenlere kres imkani sunan yerler olabiliyor. Orda oyle bir sansin olabilir mi? Bu yastan sonra dil ogrenmek kolay olmayacaktir ama imkansiz asla degil. Go girl.. full destek yanindayim :) You can do it!

Secil Y. dedi ki...

Sagol destegin icin Esra,gercekten yapabilirim su ayrintilarda bogulmakdan vazgecmeyi basarabilirsem.En önemlisi yapmak zorundayim her ikisinide...
Ben de hic gec kaldigimi düsünmüyorum evet aslinda gec ama 40 yasinda toparlamis olsam herseyi birak 90i 60 yasina kadar ysasam bile 20 yili kurtarmis olurum ve tabii birde yaptim duygusunun o muhtesem hissi insan daha ne isterki.
Serranin kres günleri o kadar da uzak degil hicbirsey yapamadigim su günlerde kendimi bununla avutuyorum simdi calismadigim icin almiyorlar ama 3 yasinda oldugunda mecburen alacaklar.Ista o zaman bende su kabugumu kirmaya baslayacagim biryerlerinden.Kbukda kalin ama artik bana bol bol go girl diyeceksin napalim.