16 Temmuz 2010 Cuma

Biliyormusun blog aslinda hergün yaziyorum ben sana.Ama icimden kendimle konusurken.

Tasindik.Ev hala eksiklerle dolu ne zaman düzene girer bilmiyorum.Olsun önemli degil girmeyiversin.Ben alistim böylesine de.
Yazacak anlatacak halim yok.Hatta kolumu kaldiracak.Güzel haberleri verip gideyim.

Hamileyim...Nasil söylesem icimdeki mutluluk yansimiyor kelimelere ama bu kadar degil.Icimde iki kücük tifil var bu kez.Hem de tek yumurta ikizi.Su aralar tek dilegim saglikli bir hamilelik ve dogum yasamak.Tabii birde biran önce kendime gelip Serrami daha fazla ihmal etmemek.Cok zor geciyor bu hamilelik sürecide ne yazik ki.Annem yanimda olmasa ne yapardim bilmiyorum.Iyiki varsin annem.

Önümüzdeki hafta hastanede ayrintili ultrason icin randevum var.Umarim hersey yolunda gider.

Gelelim ikinci güzel habere.Benim minik kelebek artik bezi birakti.Neredeyse bir bucuk ay olacak Türkiye de özgürlügünü ilan etti.
Tamamen kendi cabasi ve istegiyle hic ama hic ugrastirmadan.Serrami bu konuda gercekten takdir ettim.Bu kadar kolay olacagini hic düsünmemistim.Gece gündüz bez derdinden kurtulduk.

Simdilik bu kadar.Banyoya dogru yol alsam iyi olucak.Midem rahat verirse yine gelicem insallah.

4 yorum:

Cafe Gusto dedi ki...

Canımmmm Serracığı tebrik ediyorum.Abla olacağını anladı sanırım anneme birde ben sorun yaratmayayım dedi ve bezi attı.İkizlerin ise sağlıkla sıhhatla annelerini çok üzmeden biran önce doğmalarını diliyorum.Hepinizi öpüyorum..sevgiler..

Secil Y. dedi ki...

Cok olgun bi kiz di mi:))Hemen abla havasina girdi.

Tesekkür ederiz Serpilcigim.Biz de sizi cok öpüyoruz.
Sevgiler...

KEO dedi ki...

okunmadığını sanma;) tebrik ederim yeni heyecanını, yeni canlarını:))sevgiler
Özgür

Secil Y. dedi ki...

Tesekkürler Özgür...