1 Eylül 2009 Salı

Seda'dan Önce...





Bir yandan caya biskuvi banip diger yandan cips yiyip ve ayni zamanda su da icerek yaziyorum.Sunuda eklemeliyimki bizim eve pek cips girmez girsede ben yemem.Bu demek oluyorki durum fena.

Henüz bir bucuk yasina bile girmemis kizim tarafindan tüketilmis bitirilmis bir haldeyim.Noktalama isaretleri falan umrumda degil.Her gün zor geciyor kolay gecen bir gün zaten yok ama bu son bir hafta gercekten felaketti.Üstelik Ilker hafta basinida izinli gecirince 4 gün evdeydi.Bu günlerin sonunda ben bir daha izinli olup evde kalma dedim, o da bir daha izin almamaliyim dedi.O kadar berbat yani.Biz nasil anne babaysak artik.Birde bunlarla ugrasamicam.

Aslinda ben kisaca sunu söylemek istiyorum:BANA BU TATLI KIZIN NERESI YARAMAZ; BAKSANA NE KADAR SAKIN ;SEN BUNAMI BAKAMIYOSUN ,COCUK BÜYÜTMEK ZORDUR HANGI COCUK KOLAYKI DIYEN HERKESE GICIK OLUYORUM.HATTA HEPSINE KAFA GÖZ DALMAK ISTIYORUM VE BUNLARI HERDUYDUGUMDA ICIMDEN GAYET GÜZEL KÜFREDIYORUM.

Sevgiler...


(Kardesim geldi, hersey cok daha iyi...)

1 yorum:

Selen dedi ki...

aman aman, icim daraldi, bizimkilerin o halleri gelince aklima. O pisik kremiyle etrafi sivamayan olmadi benim cocuklarimdan. Sen sabirliymissin, cildirmadan once resmini cekebilecek kadar sakin kalabilmissin.