23 Temmuz 2007 Pazartesi

seni cok seviyorum , sizi cok seviyorum

23 TEMMUZ 2007
Bugün ilk evlilik yildönümümüz.Özlemle gecen aylardan sonra sonunda birarada olabildik ve kocaman bir yil tüm zorluklara ragmen bir cirpida geciverdi.Elbette iyi ve kötü günler gecirdik, bu ilk yil bircok zorluklari gögüslerken bazen birbirimizi anlamadik, kendi sIkintilarimizin icinde birbirimizi teselli edecek gücü bulamadik ya da teselli olamadik.Ama unutmadik birbirimizi sevmeyi ve bununla güc bulduk.

(Ilker, canim, icimdeki cosku,basimdaki duman, gözümdeki isik seni cok seviyorum bunu unutma hic..)

Ve,
ilk evlilik yildönümümüzde bir süpriz varki ilk yilimizin hediyesi olarak bundan daha güzeli olamaz.Hatta bu bizim hayatimizin hediyesi.

Mini minicik bir bebek geliyor ,hayatimizin tüm renkleri degistirmeye.
Bu sabah karmakarisik duygular icinde ilk kez gördüm onu ,o kadar minikki.Doktor amcasi, evet aramiza tesrif etmis ama daha cok minik dedi.Icimdeki korku ,telas ,sevinc,merak ve endise duygulari tavan yapmaktaydi onu gördügümde.Ama oradaydi tüm minikligine ragmen.Hosgeldin bebek,hosgeldin.

sevgili tanri , sevgili doga tesekkürler hersey icin...

6 yorum:

teyzenteyfik dedi ki...

Ay ne güzel haber bu.:)
Bir ömür böyle güzel, mutlu gecer umarim.

Cok güzeelll
:)

gaykedi dedi ki...

tebrikler hem bebek için, hem 1. seneniz için, ne şanslı bir bebek, çok düşünceli bir ailesi var onu sevgiyle bekleyen :)

asliberry dedi ki...

Araya tatiller girdi, ziyaret edemedim, doğumgününü kaçırmışım, neyse bebek haberini yakaladım en azından. Karnın onun için mi ağrıyormuş?

Bebek haberleri beni hep sevindirir. Mis gibi kokusuyla, heyecanla memeye yapışan ve ımmm ımmm ımmm diye huzurlu sesler çıkararak süt emen bir bebek canlanır gözümde.

Şimdi içinde onun büyümesini izlerken büyüleneceksin. Beşinci ay civarında karnın pırt diye, birden bire büyüyüverecek. Sonra tekmükleri başlayacak. Neresini okşadığını bilemeden okşayacaksın. Belli bir haftadan sonra bebek kafasını aşağıya verir (döner) ben de döndüğünü saıyordum, karnımı üstten okşarken hep Yaman'ın poposunu okşadığımı düşünüyordum, meğer dönmemiş sıpa, ben hep kafasını, yüzünü okşuyormuşum. Şimdi sabahlara kadar o benim yüzümü okşuyor. Okşamayı da, okşanmayı da çok seviyor.

Sen hareket halindeyken bebeğin içinde uyuyor, çünkü senin hareketlerin ona beşik etkisi yapıyor, sen uyurken de uyanacak, yani biraz daha büyüyünce seni uyutmayacak.

Ha bir de senin normalde hiç sevmediğin yiyecekleri canın isteyebilir. Çünkü içindeki bebişin de canı bir şeyler çekebiliyor. Sonra çıkıp, büyüyünce bir bakıyorsun ki, hamileyken hiç sevmemene rağmen, canının istediği o şeyi bebeğin bayılarak yiyiyor.

(Ben karpuzdan nefret ederim, hamileyken canım çok istiyordu, meğer hastası Yaman'mış)

Yani diyeceğim o ki artık 2 kişi yaşıyorsun.

Hiç kavga etme. Ne bir başkasıyla, ne kendinle. Hiçbir şey için üzme kendini. Çünkü o içeride her şeyi hissediyor. Seninle ağlıyor, seninle gülüyor.

Sana çok sağlıklı bir hamilelik ve annelik diliyorum.

Sevgilerimle

Secil Y. dedi ki...

TEYZENCIM;
Cok tesekkür ederim.Bende büyülenmis durumdayim o kadar cok istiyordum ki kursun ilk 4 kurunu atlatayim sonra hemen diye planlar yapiyordum.Tabiiki planlar bosunaydi belki sadece güldürmek icin birilerini.Iki gündür kursa gidemiyorum ,sadece 3.kurdayim ve böyle devam ederse bu kuru tekrarlamam gerekecek.Üzgünmüyüm hayir...Ama bebis dogdugunda annesi hala az almanca biliyor olsunda istemiyorum.Bilmiyorum nolucak?
Son zamanlarda bebekden önce o kadar bunalmistimki seni hep takipde olmama ragmen hic yazamadim ,hatta cevap bile veremedim hani bazen insanin agzindan iyi sözler cikamaz ya.Susmak daha iyi geldi zaten buraya da yazmadim hep mi sikayet edicen be güzelim diye.Simdiyse sagligim pek elvermiyor.Ama iyi oldukca burada olmaya calisicam ve minikle gecen günlerimizi anlaticam umarim TEYZENTEYFIK TEYZESI.
Sevincli, kocaman sevgiler...

Secil Y. dedi ki...

Gaykedi,
hem hosgeldin hem de cok tesekkür ederim.Umarim gercekten iyi bir anne baba olmayi basarabiliriz.Kalbimizdeki sonsuz sevgiyi harmanlayip ona hissettirebiliriz.
Güzel sözlerin beni cok mutlu etti,galiba biraz simarmayi seven bir anneyim...Belki fazla endiseli oldugu icin.
Sevgiler.

Secil Y. dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.