29 Mayıs 2007 Salı

ukala dümbelegi


cok uzun bir yazi yazdim.sonra explorer denen moktan sey sorun cikardi,yazdiklarim kayboldu.kendisine küfrettim.yazida cok fenaydi zaten,agliyordum falan yazarken.icinde söyle bir bölüm vardi daha önce yazip vazgectigim icin elimde kalan.birkac saat önce yani.

"hicbir duyguyu tam olarak hissedemeyecek kadar kötü hicbir sarkinin iyilestiremeyecegi kadar umutsuzum.bagli oldugum pamuk ipliklerimin kopmasini istiyorum belki cok icimden.disimdan daha yüzeye yakin yerlerde daha bagli ,daha güclü olsa diye bir yanilsama var.saatlerce uyudum hic aglamadan uykuya daldim.sonra uyandim aglamaya basladim.yeniden uyumak istedim calistim ama olmadi.agliyorum sadece düsünmemeye calisarak ya da belkide gercekten düsünemeyecek halde."

hayat kötü ve aglamakli bugün ve explorer igrenc birsey.operayi seviyorum ben explorere karsi.saatlerdir agliyordum sonra yazdiklarim kaybolunca sustum kendiliginden.sinir yaptim.sonra karnimda acikti cok hemde.hersey sabah biraktigim gibi duruyor.daginik kirli ve bulasik.birsey bana iyi gelsin lütfen.karnimi doyursun ,etrafi toplasin,sigara da versin.enerji de versin.

birsey bana iyi gelsin.

7 yorum:

asliberry dedi ki...

Sabah kalkıyorsun, camları ardına kadar açıyorsun, içeriye oksijen dolarken bilgisayarında da aşağıda sana vereceğim linke tıklıyorsun.
Sesi sonuna kadar açıyorsun.
Sonra eline bir süpürge alıp evi süpürüyorsun, toz beziyle tüm tozları alıyorsun. Yerleri falan siliyorsun. Yok yok abartma camlara lüzum yok. Mutfağı, etrafı topla yeter. Şimdi terlemiş olmalısın, güzel bir banyo yapıyorsun. (Ama çok su harcama, kovaya doldur.) Sonra misler gibi giyinip yürüyüşe çıkıyorsun. Eve dönerken de bir paket çikolata ve bir kaç dergi alıyorsun.

http://youtube.com/watch?v=fUgsYHl3bWQ

Mutlu Kum Taneleri dedi ki...

Aslıberry e aynen katılıyorum.
Blogunu , blogdan bloga gezerken gördüm . Bundan sonraki gönderinde mutlaka güzel , mutlu yazılar bekliyorum. Takip edeceğim.

teyzenteyfik dedi ki...

Heeey, ne olsu sana Kitty wu!!!
Bisiklet var mi orada? senin ya da ödünc alabilecegin birinin?

Yeni sehrini bisikletle gez hadi. Hem sehri tanirsin, hem yüzüne rüzgar vurmasi cok iyi gelir, mutlu eder seni.

öperim, severim.

Secil Y. dedi ki...

Asliberry,
seni burda görmek bile cok iyi geldi.bütün iyi fikirlerin icin tesekkürler,sözlerini dinleyip uygulamaya basladim bile.
birrr evi toparladim ama toz almadim canim istemiyor(ev o kadar kücükki aslicim sadece yurumek bile toz icinde birakiyor heryeri.evin tozsuz olmasi icin günde iki kere falan almak gerek ,ay yok ugrasamicam).ikii,banyooo en güzelinden birazdan.üccc,yürüyüs evet cok iyi olcak biraz temiz hava gerekli bana.
Sepet sepet sevgiler..Böyle güzel kokulu ciceklerin arasindan.

Secil Y. dedi ki...

Hosgeldin mutlu kadin,
ne güzel zamanda geldin hem böyle adinla mesaj verir gibi hayatima.buaralar kendime pek bir cekilmez geliyorum ama daha iyi olucam.hatta daha iyiyim.yine beklerim mutlu kadin,mutlu yazilarimda da görüsmek icin.himm bende takipdeyim buarada artik.
sevgiler..

Secil Y. dedi ki...

Teyzemteyfikim,
Bilmiyorum ki ne oldu bana.Sanirim kendime güvenim ve inancim korkup saklandi derinde biryerlere bu yüzden de ben cokuyuzbirkittywu oldum.ama gecicek,geciyor,gecmek zorunda,di mi?
Cok acikli olcak ama benim bisikletimde yok arkadasimda ödünc alabilecegim.Sanirim en önemli eksikliklerimden biri bu zaten.Burda ilkerden baska kimsem yok.Hayir buna üzülmeyecegim cünkü olucak hem ben haftaya pazartesi kursa basliyorum.Mutlaka iki cift laf edebilecegim birileriyle tanisirim diye düsünüyorum.
Simdilik durum böyle teyzenim.Ben de öperim ben de severim.
Birde söyle bir sarki vardi sen rüzgar yüzüne vurunca iyi gelir dedin ya o hatirlatti bana.
RÜZGAR ESTI ÜSTÜME ÜSTÜME OOOOOO
SENI VURDU YÜZÜME YÜZÜME OOOOOO

teyzenteyfik dedi ki...

evet, zor olur ilk baslarda. tahmin etmistim zaten, ödünc alacagin birileri de yoktur belki diye:( Hic dert etme, zamanla olur.

Ama sakin kabuguna cekilme. Kendini zorla, olabildigin kadar sosyal ol. Bunu hele ilk baslardaki heyecanla yapmak en iyisi. Yoksa zaman geciyor ve senin halen bisikletini ödünc alabilecegin bir arkadasin olmuyor. Hem bisiklet isini düsün, ikinci el falan bulabilirsin ucuza, al bir tane kendine. Orada da bisiklet yollari falan vardir eminim, en güzelinden.