9 Mart 2007 Cuma

her sabah yenileniyordu kendini. şimdi uzaklarda yenileyecek. ben şaşıracağım.pencereden bakan bakışım şaşıracak. ağaçlarda asılı kalacak. ben en çok buna şaşıracacağım. yeni sabahlarım olacak, yeni bir yabancılık duygum.yeni bir özlem istasyonum.ben bunları seveceğim, iyi gelecekler bana.

iyi gelsinler bana.


4 yorum:

Adsız dedi ki...

ben de gidiyorum almanca bilmem gereken ülkelere.bekliyorum okul zamanını.ama ben kimseye kavuşmicam,daha çok ayrılık yaşicam.ama okumak lazım;ayrılsak da okumak lazım.

Secil Y. dedi ki...

kesinlikle haklısın okumak lazım.ayrılığa ve daha çok şeye rağmen.ben okumak için gitmiyorum ama okumak şansım olsaydı gidince çok sevinirdim.sanırım geç kaldım.
sevgiler,ziyaretin için teşekkürler.

teyzenteyfik dedi ki...

Hic de bile okumak lazim degil! :) mecbur iste, okumayip ne yapalim.
yani sevgilisini istanbulda birakip buraya okumaya gelmis birisi olabilirim ama cidden böyle düsünüyorum. hayal kirikligina ugratmadim insallah :)

Yeni evinde mutluluklar Kitty.

Secil Y. dedi ki...

teşekkürler teyzteyfik.sana da yeni evinde ve okulunda mutluluklar.çok sevindim okulunun hakkında yazdıklarına.

okumak lazım derken sunu demek istiyorum.ayrılık gibi zor haller okumaya engel olmamalı bence.okumak istemiyorsa kişi okumasın o çok mühim değil ama böyle ayrılık halleri falan engel olmasın bence okumaya.ben yıllar önce sevgilimden uzakta olmayı aklımdan bile geciremediğim için almanyada okuyabilme şansımı hemen yok saymıştım.çok gençtim o zamanlar.sonra ne oldu bitti gitti işte.bu da benim içimde kalmış bir salak duygu oldu.yani okusaydım keşke diye çok üzülmüyorum ama bu sebeple vazgeçtiğim için kızıyorum kendime.
sevgilini istanbulda bırakıp gelmişsin ama en azından senin seçimin bu ve iyi bir amacı var.boşver ya oku sen.bak okulunda ne güzelmiş keyfini çıkar.tabii arada bir hiç de bile demen hiç şaşırtıcı değil.bu ayrılık çok zor ya.arada bir isyan falan et rahatla, ben öyle yapıyorum.iyi geliyor.tabii duyan yokk öyle kendi kendime.
sevgiler.